Om

RADIOBUTIKKEN drives av DAB-entusiaster som har vært engasjert i digitaliseringen av radio i Norge siden tidlig på 2000-tallet.

RADIOBUTIKKEN drives fra Titangata 10a, 1639 Gamle Fredrikstad. Det er HC Andersen som har ansvaret for den daglige driften. HC har vært engasjert i og med radio siden 80-tallet. Entusiasme og engasjement for radio er stikkord for HC.

RADIOBUTIKKEN vil være en betydelig aktør i salg av radioer som møter fremtidens krav. DAB, DAB+, Internettradio og FM. Det analoge sendenettet i Norge (FM) slukkes etter alt å dømme i 2017 (se Stortingsmeldingen i «Om DAB»).

RADIOBUTIKKEN skal nå sitt mål om å være en betydelig aktør ved å alltid yte god service, holde gode priser og tilby det mest spennende utvalget innenfor digitale radioapparater.

RADIOBUTIKKEN vil også være en naturlig kilde til informasjon og på sikt bygge opp en betydelig kunnskapsbase med svar på de spørsmål som dukker opp i forbindelse med den svært viktige digitaliseringen av norsk radio.

RADIOBUTIKKEN ønsker deg velkommen, takker for tilliten og ber deg ta deg god tid, utforske vårt utvalg, vurdere dine egne behov og bestille den eller de radioene du mener passer best for deg.

God handel!

RADIOBUTIKKEN.no

Radiobutikken.no, c/o SAHAGA AS, Titangata 10a, 1639 Gamle Fredrikstad

org #:  MVA999565719mva

e-post:salg@radiobutikken.no   /   http://www.radiobutikken.no

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..