Bestill radio til sommeren nå!

I Radiobutikken.no har vi utvalget som møter de aller fleste behov når det gjelder radio.

Hvis du planlegger bilferie i Norge i år, anbefaler vi at du får på plass alle radiokanalene med en skikkelig god og trafikksikker adapter.
Vår serie heter POPyourCAR. Fordelene med denne løsningen er:

Svært enkel montering
Du monterer POPyourCAR – alle modeller, i løpet av noen minutter, selv. Jo mer skjult du skal ha installasjonen, jo mer tid tar det. De fleste velger en løsning som tar 15-20 minutter. Da får du skjult opplegg av antennen, men det går en ledning fra adapteren og ned til sigarettenneren din.

God løsning – enkel og trafikksikker
Med en adapter fra POPyourCAR-serien får du tilgang til alle radiokanalene som er på lufta i Norge. POPyourCAR motter DAB-signalet. Enten sender du det videre på FM (det er innebygget fm-sender i enheten) som du mottar på den gamle bilradioen din. Eller, hvis den gamle radioen har linjeinngang, kan du overføre lyden fra DAB-kanalene via ledning/linje.
POPyourCAR har adaptere både med og uten Bluetooth, og med og uten handsfree.

POPyourCAR har traffic announcement (TA), service following og direktevalgknapper. Det betyr; enheten kan ta i mot trafikkmeldinger fra NRK TRAFIKK (uansett hvilken NRK-kanal du lytter til), radioen finner selv den sterkeste senderen og bytter automatisk og du kan skifte kanal med ett enkelt tastetrykk, i motsetning til mange andre adaptere, hvor du må vri på hjul, trykke på knapp og bekrefte med annen knapp.

POPyourCAR bil adapter for dab i alle biler radio
POPyourCAR 3.0 – en trafikksikker løsning.

I POPyourCAR-serien inngår også POPyourMIRROR, et smart bilspeil med dab+ og Bluetooth.

Du finner alle POPyourCAR-modellene her

Hørselvern med dab+, fm, linjeinngang og Bluetooth

Hvis du skal arbeide mye i hagen i sommer, eller bygge på hytta, anlegge gårdsplass eller bruke verktøy og maskiner som støyer til annen virksomhet, anbefaler vi POP@work PRO. Dette er et PPE-sertifisert hørselvern som imøtekommer alle HMS-krav og således også kan benyttes profft på anlegg, byggeplasser eller i industrien.

POP@work PRO har utmerket signalmottak, og du kan svare og gjennomføre telefonsamtaler over Bluetooth. I tillegg til alle kanaler på DAB+ og FM, kan du også høre hva du vil fra mobilen din over Bluetooth.

POP@work PRO er batteridrevet og oppladbart og spiller en lang arbeidsdag før det enkelt lades via USB. Du kan kjøpe ekstra batterier og utskiftbare øreputer til POP@work PRO.

Med et hørselvern beskytter du hørselen din, slik at du vil høre godt lenge. Hvis du kjenner noen som arbeider i støy uten å bruke hørselvern, bør du anbefale POP@work PRO. Hvis det er noen du er glad i, er dette kanskje den perfekte «sommer-gaven»?
POP@work PRO er sertifisert i Tyskland, og det møte alle norske og europeiske krav. Underholdningslyden (radio/bluetooth) er begrenset til 82dB, slik sertifiseringskravene tilsier. Lyden er god og det er en fin opplevelse å arbeide med POP@work PRO. God musikk til arbeidet sies å øke effektiviteten også! POP@work PRO har støydemping/SNR 29.

Du kan bestille POP@work PRO her

hørselvern med dab+, fm, bluetooth og linjeinngang POP@work PRO

Radio til hjem og fritid

POP har en rekke utmerkede radioer for bruk hjemme og på fritiden. Det mest innlysende stedet å ha en god radio er på kjøkkenet. Men, det er viktig at radioen ikke bare er god, men også at den ser bra ut. Med god radio tenker vi først og fremst på signalmottaket. En radio med dårlig signalmottak kan være hvor fin den vil, den er uansett en dårlig radio. Men, en radio med godt signalmottak, og flott design, det er hva vi ønsker oss av en radio.

POPvintage BT er en flott radio. Som navnet tilsier er designet vintage og radioen har, i tillegg til dab+ og fm, også bluetooth. Den kan spille på 220v eller batterier. Den har også alarm. Lyden er god for formatet. Det finnes mange tusen POPvintageBT ute i norske kjøkken, hos fornøyde radiolyttere.
Du kan lese mer om POPvintageBT og bestille din her.

POPvintageBT radio med dab+, fm og bluetooth
En god kjøkkenradio kan brukes til så mangt. Både i camping, hjemme, på båten og ute på terrassen. dab+, fm, bluetooth og lekkert design – POPvintage BT

Vil opp i både pris og lydkvalitet, anbefaler vi POPradio. Det er en ultimat underholdningsstasjon med dab+, fm, bluetooth, linjeinngang, linjeutgang, mulighet for drift på 12v (smart på hytta og i camping), mulighet for ekstern antenne ute på veggen (smart i områder med marginal radio-dekning), alarm, fjernkontroll, fargeskjerm og mye mer.

POPradio har nydelig lyd og er enkel å bruke. Den passer like godt på kjøkkenet som i stuen, eller på soverommet. POPradio finnes også i en versjon med internett. Den har internettradio, mulighet for strømming av musikk på eget nettverk (DLNA), Spotify Connect og App-kontroll. Den versjonen av POPradio heter POPworldradio.

Du kan bestille POPradio her og POPworldradio her.

POPradio - en perfekt radio med dab+, fm og bluetooth. Kan benyttes på 12v.
POPworldradio med dab+, fm, bluetooth og internettradio
TILBUDSPRISENE ANGITT OVER ER GJELDENE I VÅRSALGET I MAI 2020

Klokkeradioer

Som vi allerede har nevnt, har POPradio og POPworldradio klokkeradio-funksjon. Men, mange vil ønske seg en litt mindre radio på nattbordet. Da blir ikke lyden like god, men den er fremdeles veldig behagelig å våkne til. Det beste som finnes å våkne til er fuglesang (og solskinn). Det nest-beste må være et hyggelig radioprogram med god musikk.

POPup og POPup2 er to populære klokkeradio-modeller i Radiobutikken.no
POPup er forgjengeren til POPup2. Begge modellene har sine spesielle egeskaper. Begge har dab+ og fm. Begge har dobbel alarm. Det betyr at du kan stille en alarm på fast tidspunkt i ukedagene, og en annen på fast tidspunkt i helgen.

POPup har snooze (slumre) i føttene. Det betyr at du kan legge hånden på hele radio, hvor som helst, og trykke ned for å sove i noen minutter til (du kan stille inn hvor lenge med hvor mange ganger du trykker). POPup2 har snooze på en egen knapp. Begge modellene har sleep-funksjon (innsovingsfunksjon) som gjør at du kan sovne med radioen på. Etter en forhåndsinnstilt tidsperiode vil radioen slå seg av mens du sover. POPup2 har fargedisplay. Begge radioene er gode klokkeradioer som gjør jobben med å få deg opp på en utmerket måte.

Du kan lese og bestille POPup her og POPup2 her.

POPup2 klokkeradio med dab+ og fm
En god klokkeradio burde alle ha. Det er bedre å våkne til favorittmusikken eller en hyggelig stemme, enn alarmlyden fra Google, Apple eller de andre. POPup2 har både dab+ og fm, 2 alarmer som kan stilles til forskjellige tider i uken og stort tydelig fargedisplay som kan dimmes.

Baderomsradio

Hvis du vil ha en radio som kan henge helt inne dusjen din, og gi deg noe å synge med til mens du dusjer, er POPyourSHOWER radioen for deg. Den er vanntett og tåler å henge helt inne i dusjstrålen. POPyourSHOWER har fm og dab+, og på toppen har den direktevalgknapper slik at det blir lett å skifte kanal – selv med såpe i øynene. Radioen er oppladbar og du kan dusje lenge, mange ganger, før du trenger å lade den opp igjen.

Når en radio passer fint i dusjen, er det klart at den også er perfekt å ha med på tur. Til og med på stranden! (Men, husk at ingen elektronikk tåler å bli utsatt for saltvann 🙂 !)

POPyourSHOWER er en perfekt radio og det praktiske bærehåndtaket i gummi gjør den lett å ta med seg. Du kan bestille din POPyourSHOWER her.

POPyourBEACH dab+ og fm radio
Oppladbar POP – smart radio du kan ta med overalt. Den tåler regn også!

Radiobutikken har mange andre radioer også! Vi ønsker deg velkommen til å kikke på vår radio med cd-spiller (POPcd), vår beredskapsradio (POPintro2), vår arbeidsradio for byggeplassen (POP@worksite) og vår aluminiumsradio med gull eller sølvfarge (POPtube). Alt sammen finner du i Radiobutikken.no. Der finner du mange andre radioer også! Husk at enkelte modeller kan bli utsolgt, og at prisene du ser i denne artikkelen kan være tilbudspriser som ikke lenger gjelder når du leser dette.

Våre kunder er svært fornøyd med Radiobutikken.no og det er vi stolte av.

Radiobutikken.no er populær hos kundene - høy score hos trustpilot

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en hyggelig, rask, trygg og rimelig handel i Radiobutikken.no

Vi har gratis frakt på alle ordre over 300,- (pr mai 2020), 14 dagers angrerett ihht angrerettsloven og lager og drift i Norge. Ingen skjulte gebyrer eller avgifter. Du kan betale med VIPPS, med kort eller få gebyrfri faktura med 14 dagers betalingsforfall fra Klarna.

utm_medium=Trustbox&amp;utm_source=EmailNewsletter1" style="text-decoration: none;"><img src="https://emailsignature.trustpilot.com/newsletter/nb-NO/1/4df8733b00006400050fec1b/text1@2x.png" border="0" height="18" alt="Human score" style="max-height: 18px;"></a> &nbsp;&nbsp; <a href="https://no.trustpilot.com/review/radiobutikken.no?utm_medium=Trustbox&amp;utm_source=EmailNewsletter1" style="text-decoration: none;"><img src="https://emailsignature.trustpilot.com/newsletter/nb-NO/1/4df8733b00006400050fec1b/stars@2x.png" border="0" height="20" alt="Trustpilot Stars" style="max-height: 20px;"></a> &nbsp;&nbsp; <span style="display: inline-block;"><a href="https://no.trustpilot.com/review/radiobutikken.no?utm_medium=Trustbox&amp;utm_source=EmailNewsletter1" style="text-decoration: none;"><img src="https://emailsignature.trustpilot.com/newsletter/nb-NO/1/4df8733b00006400050fec1b/text2@2x.png" border="0" height="18" alt="number of reviews" style="max-height: 18px;"></a> &nbsp;&nbsp; <a href="https://no.trustpilot.com/review/radiobutikken.no?utm_medium=Trustbox&amp;utm_source=EmailNewsletter1" style="text-decoration: none;"><img src="https://emailsignature.trustpilot.com/brand/n/1/logo.png" border="0" height="20" alt="Trustpilot Logo" style="max-height: 20px; display: inline-block;"></a></span></p>

Hvis du har spørsmål eller innspill til oss, ber vi deg om å ta kontakt!
Det er enklest på salg@radiobutikken.no, men du kan også ringe på 900 700 06 eller benytte vårt kontaktskjema på http://www.radiobutikken.no

Du kan vinne tilbake pengene du bruker i Radiobutikken.no