Perfekt radio til bobilen! dab+, fm, bluetooth og nydelig lyd.

Skal du på tur med bobilen i sommer? Husk å ta med deg en god radio, som også kan benyttes på 12v. Da får du alltid tilgang til all den gode underholdningen på de digitale kanalene, fm og fra telefonen din (gjerne internett) via bluetooth.

POPradio har veldig god lyd. Den er liten og lett nok til at du enkelt flytter den fra skapet og frem på bordet når du er fremme og skal hygge deg.

POPradio har dab+, fm, bluetooth, dobbel alarm (klokkeradio), som kan stilles til å vekke deg på forskjellige klokkeslett, feks ett på hverdager og et annet i helgen.

POPradio har også linjeinngang og linjeutgang. Det betyr feks at du kan koble lyden videre til bilens lydanlegg, hvis dette har linjeinngang.

POPradio har også fargeskjerm og fjernkontroll med direktevalg-knapper. Du kan enkelt legge inn de kanalene du benytter mest, og da blir kanalskiftet lekende lett. Du trykker bare på tallet der din favorittkanal ligger.

Vil du benytte ekstern antenne. Helt i orden. Og som sagt, med tilbehøret «12v kabel» kan du koble radioen til strøm fra en sigarettenner.

Du kan lese mer om POPradio, og bestille din her.

RADIOBUTIKKEN.NO har gratis frakt på ordre over 300,- nå. Du får rask levering og kan betale med VIPPS, Klarna faktura (gebyrfri) med kort eller du kan dele opp med nedbetaling hos Klarna.

Lager i Norge og topp service. Radiobutikkens kunder er veldig fornøyd, som du kan se hos Trustpilot nedenfor. Velkommen til en hyggelig, rask, trygg og god handel!

www.radiobutikken.no

Human score    Trustpilot Stars    number of reviews    Trustpilot Logo