Alle radiokanalene i bilen før sommeren

Det ser ut til å bli sommer i Norge for de fleste, sommeren 2020. Det betyr for mange at det er tid for å oppgradere til dab+ i bilen. Ingen vil kjøre landet på kryss og tvers uten å kunne lytte til all den gode radio-underholdningen fra Radio Norge, P4, NRK og alle under-kanalene deres.

Med alle radioene i POPyourCAR-serien får du trafikksikre løsninger, markedsledende signal-mottak og særdeles enkel montering.

Det er super-enkelt å få godt, stabilt mottak av alle de over 30 digitale kanalene i bilen.
Det er fremdeles noen som påstår at det ikke er mulig, men de har ikke forsøkt med en radio fra POPyourCAR-serien.

Mottaket, antennen, den trafikksikre løsningen med direktevalg-knapper med lys, på fronten og mye annet, gjør dette til selve flaggskipet blant dab+ bil-adaptere.

Radioen har traffic announcement, service following, fargeskjerm, handsfree og alt annet du forventer fra en premium løsning for oppgradering av bilradioen.

POPyourCAR 3.0 har både fm-sender med god lydkvalitet, og linjeutgang, slik at du kan få lyden fra de digitale kanalene over på ditt eksisterende lydanlegg i bilen, uansett.

Du kan lese mer om alle POPyourCAR-modellene her.

Her kan du lese mer om, og bestille, POPyourCAR 30.

Radiobutikken.no har gratis frakt på alle ordre over 300,- nå, og du kan betale med kort, få gebyrfri faktura, betale med VIPPS eller avtale delbetaling med Klarna.