POP blir 12v-radioer med POPcharger 2.0

Endelig er POPcharger 2.0 tilgjengelig i Radiobutikken.no

POPcharger 2.0 brukes med bl a myPOPMed POPcharger 2.0 blir de fleste POPradioene (se liste nedenfor) til radioer som kan benyttes på enten 12v (sigarettenner) eller USB (Mac/PC/powerbank/gaming konsoll etc.).

Det betyr at du får mange flere bruksområder for din POP. Tidligere måtte du ha tilgang til 220v, eller kjøpe batterier til radioen. Hvis du kjøper en av disse radioene + POPcharger 2.0 trenger du ikke det lenger.

popcharger 2.0

POPcharger 2.0POPcharger 2.0

 

 

 

 

 

POPup2
POPyourSHOWER (kan lade den opp også)
POPoriginal
POPdeluxe
myPOP
POPup
POP17
POPyourHIFI
POPnano (kan lade den opp også)
POPtravel (kan lade den opp også)
POPparty (kan lade den opp også)
POPintro
POPup projection
POPtube
POPintro2
POPoffice
POP@work (kan lade den opp)
POP@work BT (kan lade den opp)
POP@work PRO (kan lade den opp)

Dersom du ønsker 12v-kabel til POPradio, POPworldradio eller POPcd, så har vi det også. Det er imidlertid en annen kabel. Den finner du her!

radio inne i dusjen

POPyourSHOWER er allerede genial å ha i dusjen. Den har innebygget, oppladbart batteri, men for å lade det har du inntil nå vært avhengig av en stikkontakt med 220v.

Med POPcharger 2.0 kan du lade POPyourSHOWER i hvilken som helst USB-port (datamaskin, powerbank, spillkonsoll etc) eller 12v sigarettenner-uttak.

Rett og slett supersmart på hytta, i campingen, i båten eller i bilen.

Velkommen til Radiobutikken.no – en norsk nettbutikk med lager i Fredrikstad. Frakt koster kun 9,-  og vi sender pakken samme eller neste dag! Trygg, rask og rimelig handel  –  velkommen til oss!