Med 12v kabel får du POP radio på hytta uten 220v strøm også!

Endelig er 12v kabel for POPradio tilbake på lager. Den smarte kabelen sørger for at du kan få radio og annen underholdning fra hele verden inn på hytta, selvom du ikke har 220v strøm i kontaktene. Det eneste du trenger er et sigarettenner-uttak, og det finnes på de fleste 12v-anlegg.

12v kabel til radio på steder uten 220v

12v kabel til POPradio gir deg radio på hytta, selvom det ikke er 220v strøm i kontaktene der.

 

Radioene som fungerer med 12v kabel har de fleste egenskaper. Vi tar en gjennomgang av alle tre nedenfor.

POPradio – en lekker bordradio med god lyd

POPradio har dab+, fm, bluetooth, linjeinngang, klokkeradio, mulighet for ekstern antenne, hodetelefonutgang, fjernkontroll med direkte preset-knapper, godt signalmottak og equalizer. Det er en god bordradio, og med 12v kabelen kan du bruke den i bilen, båten og på hytta – selvom det ikke er 220v i kontaktene der. Det du trenger er et sigarettenner-uttak. Se flere bilder her.

POPradio kan benyttes med 12v kabel og fungerer fint i sigarettenner-uttak.

POPradio er en flott radio, og nå kan du høre dab, dab+, fm og bluetooth også der det kun er 12v med sigarettenner-uttak. Se flere bilder i Radiobutikken.no

 

POPworldradio – oppgradert til hele verden

POPworldradio har alle egenskapene til POPradio, og i tillegg kan den tilkobles internett (WiFi) og gi deg internettradio fra hele verden og millioner av sanger fra Spotify (Spotify Connect). Du kan også strømme DLNA på eget nettverk (musikk fra server eller PC/Mac tilkoblet samme nettverk). Se flere bilder her.

POPworldradio med dab+, fm, bluetooth, internettradio, Spotify og DLNA

POPworldradio gir deg hele verden inn i rommet

 

POPcd – få glede av den gamle cd-samlingen også!

POPcd er et komplett mikro-system med dab+, fm, bluetooth og linjeinngang – i tillegg til cd-spiller. Med denne kan du høre på alle de gamle CDene du fremdeles har liggende. For det har du vel? POPcd har også linjeinngang, så hvis du vil koble til DAT-spilleren også, er det fullt mulig… *nerde-humor* 🙂  Se flere bilder av POPcd her.

POPcd gir deg alle muligheter. dab+, fm, bluetooth, cd og linjeinngang.

POPcd er et komplett mikrosystem med dab+, fm, bluetooth og cd.

 

Nå kan du bestille deg et komplett oppsett som gir tilgang til både dab og fm, samt favoritten din, være seg cd, internett, Spotify eller eksterne lydkilder.

Hvis du bestiller 12v kabel sammen med enten POPradio, POPworldradio eller POPcd nå i august, får du 20% rabatt på radioen ved å oppgi rabattkoden 12vkabel i rabattkodefeltet i Radiobutikken.no. Velkommen til en god handel!

snow landscape mountains red

Photo by mali maeder on Pexels.com

Selvom hytta ligger langt til fjells er det som regel et radiosignal i nærheten!