Hørselvern med dab+ og bluetooth

POP@work var verdens første hørselvern med dab+. Radiobutikken.no lanserte det i 2015. Siden den gang har Sahaga as produsert flere hørselvern med radio for oss, og nå består serien av tre produkter.

Alle tre har oppladbart batteri som spiller en god arbeidsdag, og som enkelt lades om kvelden eller neste morgen.

IMG_4066

POP@work har dab+, fm og linjeinngang. Det integrerte, oppladbare batteriet er inkludert når du kjøper POP@work. Det er utskiftbart. Vi selger nye batterier når du trenger det.

POP@work har display, så i motsetning til enkelte alternativer som har kommet til markedet med tiden, kan du alltid se hva du lytter til på en POP@work. Det er praktisk, nesten nødvendig.

I tillegg har POP@work behagelige puter og god kvalitet.

 

De tre modellene er:

POP@work original
2

Innstegsmodellen passer nok best for privat bruk hjemme i hage, garasje eller kjeller. Også kjekk ved båtkjøring med bråkete påhenger eller gressklipper-traktor.

POP@WORK_LOGO

 

Neste modell i serien er

POP@work BT

IMG_7541

POP@workBT_logo

POP@workBTbestitest

POP@work BT har bluetooth og er mer robust. Modellen ble best i test hos TEK.no.
Dette hørselvernet har ellers alle de andre fordelene fra sin lillebror over.
POP@work BT benyttes idag av tusenvis av proffer over hele Norge, i deler av Danmark og i Sveits.

Proffutgaven av POP@work hørselvern heter

POP@work PRO

POP@workPRO

POP@workPRO_logo_stor

Her har du et PRO hørselvern med dab+, fm, linjeinngang, bluetooth, IPX4-sertifisering (vanntett), enda mer robust konstruksjon, og hygiene-kit (utskiftbare puter).

 

Alle POP@work hørselvernene er PPE-sertifiserte og imøtekommer og overholder alle HMS-krav i Europa.

POP@work-serien blir snart utvidet med to modeller til. Den ene er fremdeles hemmelig, men den andre er POP@work PRO til hjelm. Hjelm-versjonen er til sertifisering. Etter nye regler for sertifisering av hjelm i Europa nylig, må produktet gjennom en ny runde for å garantert overholde alle nye krav i regelverket.
IMG_6147.png

 

Sjekk ut denne siden hvis du vil lese mer eller bestille deg POP@work.

Glem heller ikke POP@worksite – en robust, vanntett og støtsikker radio for arbeidsplassen. Den spiller høyt og godt, og har oppladbart batteri som spiller opp mot 22 timer. dab+, fm, bluetooth, alarm, ladebank og mye mer. En veldig god gaveidè til hun eller han som jobber på stort eller lite anlegg.

Du finner POP@worksite her
Hvis du benytter rabattkoden  worksite  i kassen i Radiobutikken.no, får du 20% rabatt på POP@worksite. (rabattkoden gjelder kun i perioder hvor POP@worksite ikke er satt ned i andre kampanjer).

 

Velkommen til Radiobutikken.no – en norsk nettbutikk med lager i Fredrikstad. Vi sender din vare samme eller neste arbeidsdag. Vi har fast, lav fraktpris – 9,-  (gratis over 2000,-)
Radiobutikken.no har kompetanse, rett pris og fokus på deg som kunde.

Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.