DAB+ i speilet. Smart!

POPyourMIRROR er en smart løsning – den første i verden av sitt slag.
Her er dab-mottakeren rett og slett lagt inn i speilet. Speilet festes enkelt på utsiden av speilet du har fra før. DAB-lyden overføres enten via AUX-inngang eller over FM-sender.

FM-senderen i POPyourMIRROR har god lyd. Speilet er superenkelt å betjene!

Riktignok er det POPyourCAR 3.0 som er flaggskipet i POPyourCAR-serien. Men, vil du «gjemme bort» DAB´en helt, er POPyourMIRROR en smart løsning.

Og, den er ikke mye mindre trafikksikker heller. POPyourCAR 3.0 har 5 bakgrunns-belyste direktevalg-knapper på fronten. Det gjorde at den ble anbefale av Personskadeforbundet LTN som en svært trafikksikker løsning for dab+ i bilen.

POPyourMIRROR har 4 direktevalg-knapper, riktignok uten lys i. Men, kanalskiftet går veldig fort når du er vant til det. Du slipper adapternes tradisjonelle trøbbel med scrolling i kanal-lister. Alle POPyourCAR-radioene har direktevalg-knapper.

POPyourMIRROR har dab+ og bluetooth, både strømming og handsfree. Linjeinngang og linjeutgang. Stort display, så mesteparten av informasjonen blir statisk. Menyene er lette å forstå og enheten har såklart norsk som et av flere språk.

Det er veldig lett å installere POPyourMIRROR og det følger med en aktiv glassklebeantenne med magnetisk jording. Det er mye skriving i media om adaptere som gir grunnlag for å klage på signalmottaket. NRK og andre viser til feil montering. Med en POPyourCAR-enhet er det enklere å lykkes med monteringen. Vi har foreløpig ikke mottatt klage på signal-mottaket fra noen i det hele tatt!

Husk at antennen må settes/limes på et sted uten filter i glasset  (vertikale varmetråder og andre antenner forstyrrer signalmottaket).

Du finner POPyourMIRROR i Radiobutikken.no her