I dag er siste sjanse for å fornye abonnementet

I morgen er det 25. mai. Da trer GDPR-loven i kraft og vi kan ikke lenger sende nyhetsbrev med tilbud, info og konkurranser til våre abonnenter, hvis de ikke har re-aktivert sitt abonnement.

 

Hvis du vil fortsette å motta informasjon fra oss (opp til 1 gang i uken) med tilbud og muligheter for å vinne produkter fra Radiobutikken.no, må du

KLIKKE HER

og melde deg på nyhetsbrevet vårt på nytt. Vi oppretter en egen GDPR-liste og det medfører at du når som helst kan få informasjon om når du meldte deg inn, hvor e-postadressen din lagres og ikke minst, kan melde deg ut av listen.

De nye reglene får store konsekvenser for all e-postmarkedsføring, og du vil sannsynligvis få en ryddigere epostboks etter 25. mai (hvis loven fungerer slik den er ment). Radiobutikken.no ser det som en selvfølge å rette seg etter loven.

Vi håper du vil klikke her og melde deg på, slik at vi kan fortsette å sende deg nyhetsbrevene våre. Husk at alle som melder seg på er med i trekningen av et REVO SuperSystem fra Radiobutikken.no

Quiz;
Husker du hvem som sang «Don´t leave me this way» på radioen i 1986?  (Det var en coverversjon av en stor hit fra 1975, by the way)

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..