Ta med Actionkameraet AEE S71 på dine nye eventyr!

AEE S71 Camera

AEE S71 har 16MP og opptil 4K opptak, dette sikrer deg de beste bildene. Kameraet har Wi-Fi med rekkevidde på ca 100 meter. Du kan koble det til en iOS eller Android-enhet og fjernstyre kameraet via en gratis app. Du kan også se gjennom og utføre grunnleggende endringer i opptakene dine med dette programmet, og deretter lagre endringene på et micro SD-kort (tilbehør) i kameraet.

S71 har en 1/2.3 CMOS-sensor og er i stand til å fange Ultra HD 4K (3840 x 2160) video med 15 og 12 bilder per sekund, 2.7K ved 30 og 24 fps, 1080p på 60/48/30/24 fps , 960p og 720p HD. Det kan også ta stillbilder med 16 megapiksler i standardmodus, action serieopptak med 10 bilder, og forsinkelses-modus. Det er også i stand til opptak av super slow motion video med 720p HD-oppløsning på 120 fps. Objektivet har f/2.7 blenderåpning og har en 147° vidvinkel. Det lar deg zoome inn opp til 10x, spesielt nyttig for stillfoto. Kameraet har en innebygd mikrofon og høyttaler og støtter i tillegg ekstern mikrofon opptak via mini USB-porten. S71 har en avtagbar TFT fargeskjerm inkludert. Denne monteres på fronten og lar deg se dine videoer live.

Kameraet måler ca 5 cm i høyde og veier rundt 57 gram uten den avtagbare skjermen. Det kan brukes montert på deg selv eller et utvalg av utstyr og objekter ved hjelp av den medfølgende hurtigkoblingen, et dreieledd, eller fester med tape for bruk i motorsport, sykling , ski, boarding, og annen ekstremsport. Kameraet er vanntett (ned til ca 10 meter), kamerahus er inkludert og er ypperlig for dykking og surfing etc. Huset har to forskjellige baksider, en slik at du kan feste TFT-skjerm og den andre støtter et valgfritt ekstra batteri. Det finnes også et kamerahus som er vanntett ned til 100 meter, dette kan kjøpes separat. Et bredt utvalg av over 25 andre mounts er også tilgjengelig som ekstrautstyr fra AEE.

Et 1500mAh lithium-ion-batteri er inkludert og oppladbart ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen. En fjernkontroll er også inkludert for grunnleggende funksjoner.

Les mer her!

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..